23.02.2023

22.02.2023

21.02.2023

20.02.2023

17.02.2023

15.02.2023

14.02.2023

13.02.2023

10.02.2023

09.02.2023

08.02.2023

07.02.2023

06.02.2023

03.02.2023

01.02.2023

31.01.2023

30.01.2023

27.01.2023

26.01.2023

25.01.2023

24.01.2023

23.01.2023

20.01.2023

18.01.2023

16.01.2023

13.01.2023

12.01.2023

11.01.2023

10.01.2023

09.01.2023

06.01.2023

05.01.2023

04.01.2023

31.12.2022

30.12.2022

29.12.2022

28.12.2022

27.12.2022

26.12.2022

23.12.2022

22.12.2022

21.12.2022

20.12.2022

19.12.2022

16.12.2022

15.12.2022

14.12.2022

13.12.2022

12.12.2022

09.12.2022

08.12.2022

07.12.2022

06.12.2022

02.12.2022

01.12.2022

30.11.2022

24.11.2022

17.11.2022

16.11.2022

15.11.23022

14.11.2022

10.11.2022

08.11.2022

03.11.2022

02.11.2022

31.10.2022

26.10.2022

25.10.2022

24.10.2022

21.10.2022

19.10.2022

18.10.2022

17.10.2022

14.10.2022

12.10.2022

11.10.2022

10.10.2022

07.10.2022

06.10.2022

05.10.2022

04.10.2022

03.10.2022

30.09.2022

29.09.2022

28.09.2022

27.09.2022

26.09.2022

23.09.2022

22.09.2022

21.09.2022

20.09.2022

19.09.2022

16.09.2022

15.09.2022

14.09.2022

13.09.2022

12.09.2022

09.09.2022

08.09.2022

07.09.2022

06.09.2022

05.09.2022

02.09.2022

01.09.2022

31.08.2022

30.08.2022

29.08.2022

26.08.2022

25.08.2022

24.08.2022

23.08.2022

22.08.2022

19.08.2022

17.08.2022

16.08.2022 (1)

15.08.2022

21.07.2022

20.07.2022

19.07.2022

15.07.2022

14.07.2022

13.07.2022

12.07.2022

11.07.2022

08.07.2022

07.07.2022

05.07.2022

04.07.2022

01.07.2022

30.06.2022

29.06.2022

28.06.2022

24.06.2022

22.06.2022

20.06.2022

17.06.2022

16.06.2022

15.06.2022

14.06.2022

13.06.2022

10.06.2022

09.06.2022

08.06.2022

07.06.2022

06.06.2022

03.06.2022

02.06.2022

01.06.2022

31.05.2022

30.05.2022

26.05.2022

25.05.2022

24.05.2022

23.05.2022

20.05.2022

19.05.2022

18.05.2022

17.05.2022

16.05.2022

13.05.2022

12.05.2022

11.05.2022

10.05.2022

09.05.2022

06.05.2022

05.05.2022

04.05.2022

29.04.2022

27.04.2022

26.04.2022

21.04.2022

19.04.2022

18.04.2022

15.04.2022

14.04.2022

13.04.2022

12.04.2022

11.04.2022

08.04.2022

07.04.2022

06.04.2022

05.04.2022

04.04.2022

01.04.2022

31.03.2022

30.03.2022

29.03.2022

28.03.2022

25.03.2022

24.03.2022

23.03.2022

22.03.2022

21.03.2022

18.03.2022

17.03.2022

16.03.2022

15.03.2022

14.03.2022

11.03.2022

09.03.2022

08.03.2022

07.03.2022

04.03.2022

03.03.2022

02.03.2022

01.03.2022

28.02.2022

25.02.2022

24.02.2022

23.02.2022

22.02.2022

21.02.2022

18.02.2022

17.02.2022

14.02.2022

11.02.2022

10.02.2022

09.02.2022

08.02.2022

07.02.2022

04.02.2022

03.02.2022

02.02.2022

01.02.2022

31.01.2022

28.01.2022

27.01.2022

26..01.2022

25.01.2022

24.01.2022

21.01.2022

20.01.2022

19.01.2022

18.01.2022

17.01.2022

14.01.2022

13.01.2022

12.01.2022

11.01.2022

10.01.2022

06.01.2022

05.01.2022

04.01.2022

31.12.2021

30.12.2021

29.12.2021

28.12.2021

27.12.2021

24.12.2021

23.12.2021

22.12.2021

21.12.2021

20.12.2021

17.12.2021

16.12.2021

15.12.2021

14.12.2021

13.12.2021

10.12.2021

09.12.2021

08.12.2021

07.12.2021

06.12.2021

03.12.2021

02.12.2021

01.12.2021

30.11.2021

29.11.2021

26.11.2021

25.11.2021

24.11.2021

23.11.2021

22.11.2021

19.11.2021

18.11.2021

17.11.2021

16.11.2021

15.11.2021

12.11.2021

09.11.2021

08.11.2021

05.11.2021

04.11.2021

03.11.2021

02.11.2021

01.11.2021

29.10.2021

28.10.2021

27.10.2021

26.10.2021

25.10.2021

22.10.2021

21.10.2021

19.10.2021

18.10.2021

15.10.2021

11.10.2021

07.10.2021

06.10.2021

05.10.2021

04.10.2021

01.10.2021

30.09.2021

29.09.2021

28.09.2021

27.09.2021

24.09.2021

21.09.2021

16.09.2021

Извештај за 15.09.2021. године(1)

Извештај за 14.09.2021. године

Извештај за 13.09.2021. године

Извештај за 09.09.2021. године

Извештај за 08.09.2021. године

Извештај за 07.09.2021. године

Извештај за 06.09.2021. године

Извештај за 03.09.2021. године

Извештај за 02.09.2021. године

Извештај за 01.09.2021. године

Извештај за 31.08.2021. године

Извештај за 30.08.2021. године

Извештај за 27.08.2021. године

Извештај за 26.08.2021. године

Извештај за 25.08.2021. године

Извештај за 22.08.2021. године

Извештај за 21.08.2021. године

Извештај за 20.08.2021. године

Извештај за 19.08.2021. године

Извештај за 18.08.2021. године

Извештај за 17.08.2021. године

Извештај за 16.08.2021. године

Извештај за 13.08.2021. године

Извештај за 12.08.2021. године

Извештај за 11.08.2021. године

Извештај за 10.08.2021. године

Извештај за 09.08.2021. године

Извештај за 06.08.2021. године

Извештај за 05.08.2021. године

Извештај за 04.08.2021. године

Извештај за 03.08.2021. године

Извештај за 02.08.2021. године

Извештај за 29.07.2021. године

Извештај за 28.07.2021. године

Извештај за 27.07.2021. године

Извештај за 26.07.2021. године

Извештај за 23.07.2021. године

Извештај за 22.07.2021. године

Извештај за 21.07.2021. године

Извештај за 19.07.2021. године

Извештај за 16.07.2021. године

Извештај за 14.07.2021. године

Извештај за 13.07.2021. године

Извештај за 12.07.2021. године

Извештај за 09.07.2021. године

Извештај за 08.07.2021. године

Извештај за 07.07.2021. године

Извештај за 06.07.2021. године

Извештај за 02.07.2021. године

Извештај за 30.06.2021. године

Извештај за 29.06.2021. године

Извештај за 28.06.2021. године

Извештај за 25.06.2021. године

Извештај за 23.06.2021. године

Извештај за 22.06.2021. године

Извештај за 21.06.2021. године

Извештај за 18.06.2021. године

Извештај за 17.06.2021. године

Извештај за 16.06.2021. године

Извештај за 15.06.2021. године

Извештај за 14.06.2021. године

Извештај за 11.06.2021. године

Извештај за 10.06.2021. године

Извештај за 09.06.2021. године

Извештај за 08.06.2021. године

Извештај за 07.06.2021. године

Извештај за 04.06.2021. године

Извештај за 03.06.2021. године

Извештај за 02.06.2021. године

Извештај за 01.06.2021. године

Извештај за 31.05.2021. године

Извештај за 28.05.2021. године

Извештај за 27.05.2021. године

Извештај за 26.05.2021. године

Извештај за 25.05.2021. године

Извештај за 22.05.2021. године

Извештај за 21.05.2021. године

Извештај за 17.05.2021. године

Извештај за 14.05.2021. године

Извештај за 13.05.2021. године

Извештај за 12.05.2021. године

Извештај за 11.05.2021. године

Извештај за 10.05.2021. године

Извештај за 07.05.2021. године

Извештај за 06.05.2021. године

Извештај за 05.05.2021. године

Извештај за 29.04.2021. године

Извештај за 28.04.2021. године

Извештај за 27.04.2021. године

Извештај за 26.04.2021. године

Извештај за 23.04.2021. године

Извештај за 22.04.2021. године

Извештај за 20.04.2021. године

Извештај за 19.04.2021. године

Извештај за 16.04.2021. године

Извештај за 15.04.2021. године

Извештај за 14.04.2021. године

Извештај за 13.04.2021. године

Извештај за 12.04.2021. године

Извештај за 09.04.2021. године

Извештај за 08.04.2021. године

Извештај за 06.04.2021. године

Извештај за 03.04.2021. године

Извештај за 02.04.2021. године

Извештај за 01.04.2021. године

Извештај за 31.03.2021. године

Извештај за 30.03.2021. године

Извештај за 29.03.2021. године

Извештај за 26.03.2021. године

Извештај за 23.03.2021. године

Извештај за 23.03.2021. године

Извештај за 22.03.2021. године

Извештај за 19.03.2021. године

Извештај за 18.03.2021. године

Извештај за 17.03.2021. године

Извештај за 16.03.2021. године

Извештај за 15.03.2021. године

Извештај за 12.03.2021. године

Извештај за 11.03.2021. године

Извештај за 09.03.2021. године

Извештај за 08.03.2021. године

Извештај за 05.03.2021. године

Извештај за 04.03.2021. године

Извештај за 03.03.2021. године

Извештај за 02.03.2021. године

Извештај за 01.03.2021. године

Извештај за 26.02.2021. године

Извештај за 25.02.2021. године

Извештај за 24.02.2021. године

Извештај за 23.02.2021. године

Извештај за 22.02.2021. године

Извештај за 19.02.2021. године

Извештај за 18.02.2021. године

Извештај за 17.02.2021. године

Извештај за 12.02.2021. године

Извештај за 11.02.2021. године

Извештај за 10.02.2021. године

Извештај за 09.02.2021. године

Извештај за 08.02.2021. године

Извештај за 05.02.2021. године

Извештај за 04.02.2021. године

Извештај за 03.02.2021. године

Извештај за 02.02.2021. године

Извештај за 01.02.2021. године

Извештај за 29.01.2021. године

Извештај за 28.01.2021. године

Извештај за 27.01.2021. године

Извештај за 26.01.2021. године

Извештај за 25.01.2021. године

Извештај за 22.01.2021. године

Извештај за 21.01.2021. године

Извештај за 20.01.2021. године

Извештај за 19.01.2021. године

Извештај за 18.01.2021. године

Извештај за 15.01.2021. године

Извештај за 14.01.2021. године

Извештај за 13.01.2021. године

Извештај за 12.01.2021. године

Извештај за 11.01.2021. године

Извештај за 08.01.2021. године

Извештај за 06.01.2021. године

Извештај за 05.01.2021. године

Извештај за 04.01.2021. године

Извештај за 31.12.2020. године

Извештај за 30.12.2020. године

Извештај за 29.12.2020. године

Извештај за 28.12.2020. године

Извештај за 25.12.2020. године

Извештај за 24.12.2020. године

Извештај за 23.12.2020. године

Извештај за 22.12.2020. године

Извештај за 21.12.2020. године

Извештај за 18.12.2020. године

Извештај за 17.12.2020. године

Извештај за 16.12.2020. године

Извештај за 14.12.2020. године

Извештај за 11.12.2020. године

Извештај за 10.12.2020. године

Извештај за 08.12.2020. године

Извештај за 07.12.2020. године

Извештај за 04.12.2020. године

Извештај за 03.12.2020. године

Извештај за 02.12.2020. године

Извештај за 01.12.2020. године

Извештај за 30.11.2020. године

Извештај за 26.11.2020. године

Извештај за 25.11.2020. године

Извештај за 24.11.2020. године

Извештај за 23.11.2020. године

Извештај за 22.11.2020. године

Извештај за 18.11.2020. године

Извештај за 17.11.2020. године

Извештај за 16.11.2020. године

Извештај за 13.11.2020. године

Извештај за 12.11.2020. године

Извештај за 09.11.2020. године

Извештај за 05.11.2020. године

Извештај за 04.11.2020. године

Извештај за 03.11.2020. године

Извештај за 02.11.2020. године

Извештај за 30.10.2020. године

Извештај за 29.10.2020. године

Извештај за 28.10.2020. године

Извештај за 27.10.2020. године

Извештај за 26.10.2020. године

Извештај за 23.10.2020. године

Извештај за 22.10.2020. године

Извештај за 21.10.2020. године

Извештај за 20.10.2020. године

Извештај за 19.10.2020. године

Извештај за 17.10.2020. године

Извештај за 16.10.2020. године

Извештај за 15.10.2020. године

Извештај за 14.10.2020. године

Извештај за 13.10.2020. године

Извештај за 12.10.2020. године

Извештај за 09.10.2020. године

Извештај за 08.10.2020. године

Извештај за 07.10.2020. године

Извештај за 06.10.2020. године

Извештај за 02.10.2020. године

Извештај за 01.10.2020. године

Извештај за 30.09.2020. године

Извештај за 29.09.2020. године

Извештај за 28.09.2020. године

Извештај за 25.09.2020. године

Извештај за 24.09.2020. године

Извештај за 23.09.2020. године

Извештај за 22.09.2020. године

Извештај за 21.09.2020. године

Извештај за 18.09.2020. године

Извештај за 17.09.2020. године

Извештај за 16.09.2020. године

Извештај за 15.09.2020. године

Извештај за 14.09.2020. године

Извештај за 11.09.2020. године

Извештај за 10.09.2020. године

Извештај за 09.09.2020. године

Извештај за 08.09.2020. године

Извештај за 07.09.2020. године

Извештај за 04.09.2020. године

Извештај за 03.09.2020. године

Извештај за 02.09.2020. године

Извештај за 01.09.2020. године

Извештај за 28.08.2020. године

Извештај за 27.08.2020. године

Извештај за 26.08.2020. године

Извештај за 25.08.2020. године

Извештај за 24.08.2020. године

Извештај за 21.08.2020. године

Извештај за 20.08.2020. године

Извештај за 19.08.2020. године

Извештај за 18.08.2020. године

Извештај за 17.08.2020. године

Извештај за 14.08.2020. године

Извештај за 13.08.2020. године

Извештај за 12.08.2020. године

Извештај за 11.08.2020. године

Извештај за 10.08.2020. године

Извештај за 07.08.2020. године

Извештај за 06.08.2020. године

Извештај за 05.08.2020. године

Извештај за 04.08.2020. године

Извештај за 03.08.2020. године

Извештај за 31.07.2020. године

Извештај за 30.07.2020. године

Извештај за 29.07.2020. године

Извештај за 28.07.2020. године

Извештај за 27.07.2020. године

Извештај за 24.07.2020. године

Извештај за 22.07.2020. године

Извештај за 21.07.2020. године

Извештај за 20.07.2020. године

Извештај за 17.07.2020. године

Извештај за 16.07.2020. године

Извештај за 15.07.2020. године

Извештај за 14.07.2020. године

Извештај за 13.07.2020. године

Извештај за 10.07.2020. године

Извештај за 09.07.2020. године

Извештај за 08.07.2020. године

Извештај за 07.07.2020. године

Извештај за 06.07.2020. године

Извештај за 03.07.2020. године

Извештај за 02.07.2020. године

Извештај за 01.07.2020. године

Извештај за 30.06.2020. године

Извештај за 29.06.2020. године

Извештај за 26.06.2020. године

Извештај за 25.06.2020. године

Извештај за 24.06.2020. године

Извештај за 23.06.2020. године

Извештај за 22.06.2020. године

Извештај за 19.06.2020. године

Извештај за 18.06.2020. године

Извештај за 17.06.2020. године

Извештај за 16.06.2020. године

Извештај за 15.06.2020. године

Извештај за 12.06.2020. године

Извештај за 11.06.2020. године

Извештај за 10.06.2020. године

Извештај за 09.06.2020. године

Извештај за 08.06.2020. године

Извештај за 05.06.2020. године

Извештај за 04.06.2020. године

Извештај за 03.06.2020. године

Извештај за 02.06.2020. године

Извештај за 01.06.2020. године

Извештај за 29.05.2020. године

Извештај за 28.05.2020. године

Извештај за 27.05.2020. године

Извештај за 26.05.2020. године

Извештај за 25.05.2020. године

Извештај за 22.05.2020. године

Извештај за 21.05.2020. године

Извештај за 20.05.2020. године

Извештај за 19.05.2020. године

Извештај за 18.05.2020. године

Извештај за 15.05.2020. године

Извештај за 14.05.2020. године

Извештај за 11.05.2020. године

Извештај за 08.05.2020. године

Извештај за 06.05.2020. године

Извештај за 05.05.2020. године

Извештај за 04.05.2020. године

Извештај за 30.04.2020. године

Извештај за 29.04.2020. године

Извештај за 28.04.2020. године

Извештај за 27.04.2020. године

Извештај за 24.04.2020. године

Извештај за 23.04.2020. године

Извештај за 21.04.2020. године

Извештај за 16.04.2020. године

Извештај за 14.04.2020. године

Извештај за 13.04.2020. године

Извештај за 01.04.2020. године

Извештај за 25.03.2020. године

Извештај за 24.03.2020. године

Извештај за 23.03.2020. године

Извештај за 18.03.2020. године

Извештај за 17.03.2020. године

Извештај за 16.03.2020. године

Извештај за 13.03.2020. године

Извештај за 12.03.2020. године

Извештај за 11.03.2020. године

Извештај за 10.03.2020. године

Извештај за 05.03.2020. године

Извештај за 04.03.2020. године

Извештај за 03.03.2020. године

Извештај за 02.03.2020. године

Извештај за 28.02.2020. године

Извештај за 27.02.2020. године

Извештај за 26.02.2020. године

Извештај за 25.02.2020. године

Извештај за 24.02.2020. године

Извештај за 21.02.2020. године

Извештај за 20.02.2020. године

Извештај за 18.02.2020. године

Извештај за 14.02.2020. године

Извештај за 13.02.2020. године

Извештај за 12.02.2020. године

Извештај за 11.02.2020. године

Извештај за 10.02.2020. године

Извештај за 07.02.2020. године

Извештај за 06.02.2020. године

Извештај за 05.02.2020. године

Извештај за 31.01.2020. године

Извештај за 30.01.2020. године

Извештај за 28.01.2020. године

Извештај за 27.01.2020. године

Извештај за 24.01.2020. године

Извештај за 22.01.2020. године

Извештај за 21.01.2020. године

Извештај за 17.01.2020. године

Извештај за 16.01.2020. године

Извештај за 15.01.2020. године

Извештај за 14.01.2020. године

Извештај за 13.01.2020. године

Извештај за 10.01.2020. године

Извештај за 09.01.2020. године

Извештај за 08.01.2020. године

Извештај за 06.01.2020. године

Извештај за 03.01.2020. године

Извештај за 30.12.2019. године

Извештај за 27.12.2019. године

Извештај за 26.12.2019. године

Извештај за 25.12.2019. године

Извештај за 24.12.2019. године

Извештај за 23.12.2019. године

Извештај за 20.12.2019. године

Извештај за 19.12.2019. године

Извештај за 18.12.2019. године

Извештај за 17.12.2019. године

Извештај за 16.12.2019. године

Извештај за 13.12.2019. године

Извештај за 12.12.2019. године

Извештај за 11.12.2019. године

Извештај за 10.12.2019. године

Извештај за 09.12.2019. године

Извештај за 06.12.2019. године

Извештај за 05.12.2019. године

Извештај за 04.12.2019. годин

Извештај за 03.12.2019. године

Извештај за 02.12.2019. године

Извештај за 29.11.2019. године

Извештај за 28.11.2019. године

Извештај за 27.11.2019. године

Извештај за 26.11.2019. године

Извештај за 25.11.2019. године

Извештај за 22.11.2019. године

Извештај за 20.11.2019. године

Извештај за 19.11.2019. године

Извештај за 18.11.2019. године

Извештај за 15.11.2019. године

Извештај за 14.11.2019. године

Извештај за 13.11.2019. године

Извештај за 12.11.2019. године

Извештај за 07.11.2019. године

Извештај за 06.11.2019. године

Извештај за 05.11.2019. године

Извештај за 04.11.2019. године

Извештај за 01.11.2019. године

Извештај за 31.10.2019. године

Извештај за 30.10.2019. године

Извештај за 29.10.2019. године

Извештај за 28.10.2019. године

Извештај за 25.10.2019. године

Извештај за 23.10.2019. године

Извештај за 22.10.2019. године

Извештај за 21.10.2019. године

Извештај за 18.10.2019. године

Извештај за 17.10.2019. године

Извештај за 16.10.2019. године

Извештај за 15.10.2019. године

Извештај за 11.10.2019. године

Извештај за 10.10.2019. године

Извештај за 09.10.2019. године

Извештај за 08.10.2019. године

Извештај за 07.10.2019. године

Извештај за 04.10.2019. године

Извештај за 03.10.2019. године

Извештај за 02.10.2019. године

Извештај за 01.10.2019. године

Извештај за 30.09.2019. године

Извештај за 27.09.2019. године

Извештај за 26.09.2019. године

Извештај за 25.09.2019. године

Извештај за 24.09.2019. године

Извештај за 23.09.2019. године

Извештај за 20.09.2019. године

Извештај за 19.09.2019. године

Извештај за 18.09.2019. године

Извештај за 17.09.2019. године

Извештај за 16.09.2019. године

Извештај за 13.09.2019. године

Извештај за 12.09.2019. године

Извештај за 11.09.2019. године

Извештај за 10.09.2019. године

Извештај за 09.09.2019. године

Извештај за 06.09.2019. године

Извештај за 05.09.2019. године

Извештај за 04.09.2019. године

Извештај за 03.09.2019. године

Извештај за 02.09.2019. године

Извештај за 30.08.2019. године

Извештај за 29.08.2019. године

Извештај за 28.08.2019. године

Извештај за 27.08.2019. године

Извештај за 26.08.2019. године

Извештај за 23.08.2019. године

Извештај за 22.08.2019. године

Извештај за 21.08.2019. године

Извештај за 20.08.2019. године

Извештај за 19.08.2019. године

Извештај за 16.08.2019. године

Извештај за 15.08.2019. године

Извештај за 14.08.2019. године

Извештај за 13.08.2019. године

Извештај за 12.08.2019. године

Извештај за 09.08.2019. године

Извештај за 08.08.2019. године

Извештај за 07.08.2019. године

Извештај за 06.08.2019. године

Извештај за 05.08.2019. године

Извештај за 02.08.2019. године

Извештај за 01.08.2019. године

Извештај за 31.07.2019. године

Извештај за 30.07.2019. године

Извештај за 29.07.2019. године

Извештај за 26.07.2019. године

Извештај за 25.07.2019. године

Извештај за 24.07.2019. године

Извештај за 23.07.2019. године

Извештај за 22.07.2019. године

Извештај за 19.07.2019. године

Извештај за 18.07.2019. године

Извештај за 17.07.2019. године

Извештај за 16.07.2019. године

Извештај за 15.07.2019. године

Извештај за 12.07.2019. године

Извештај за 11.07.2019. године

Извештај за 10.07.2019. године

Извештај за 09.07.2019. године

Извештај за 08.07.2019. године

Извештај за 05.07.2019. године

Извештај за 04.07.2019. године

Извештај за 03.07.2019. године

Извештај за 02.07.2019. године

Извештај за 01.07.2019. године

Извештај за 28.06.2019. године

Извештај за 26.06.2019. године

Извештај за 25.06.2019. године

Извештај за 24.06.2019. године

Извештај за 21.06.2019. године

Извештај за 20.06.2019. године

Извештај за 19.06.2019. године

Извештај за 18.06.2019. године

Извештај за 17.06.2019. године

Извештај за 14.06.2019. године

Извештај за 12.06.2019. године

Извештај за 11.06.2019. године

Извештај за 10.06.2019. године

Извештај за 07.06.2019. године

Извештај за 06.06.2019. године

Извештај за 05.06.2019. године

Извештај за 04.06.2019. године

Извештај за 31.05.2019. године

Извештај за 30.05.2019. године

Извештај за 29.05.2019. године

Извештај за 28.05.2019. године

Извештај за 27.05.2019. године

Извештај за 24.05.2019. године

Извештај за 23.05.2019. године

Извештај за 22.05.2019. године

Извештај за 21.05.2019. године

Извештај за 20.05.2019. године

Извештај за 17.05.2019. године

Извештај за 16.05.2019. године

Извештај за 15.05.2019. године

Извештај за 14.05.2019. године

Извештај за 13.05.2019. године

Извештај за 10.05.2019. године

Извештај за 09.05.2019. године

Извештај за 08.05.2019. године

Извештај за 07.05.2019. године

Извештај за 06.05.2019. године

Извештај за 03.05.2019. године

Извештај за 30.04.2019. године

Извештај за 25.04.2019. године

Извештај за 24.04.2019. године

Извештај за 23.04.2019. године

Извештај за 22.04.2019. године

Извештај за 19.04.2019. године

Извештај за 18.04.2019. године

Извештај за 17.04.2019. године

Извештај за 16.04.2019. године

Извештај за 15.04.2019. године

Извештај за 12.04.2019. године

Извештај за 11.04.2019. године

Извештај за 10.04.2019. године

Извештај за 09.04.2019. године

Извештај за 08.04.2019. године

Извештај за 05.04.2019. године

Извештај за 04.04.2019. године

Извештај за 03.04.2019. године

Извештај за 02.04.2019. године

Извештај за 01.04.2019. године

Извештај за 29.03.2019. године

Извештај за 28.03.2019. године

Извештај за 27.03.2019. године

Извештај за 26.03.2019. године

Извештај за 25.03.2019. године

Извештај за 22.03.2019. године

Извештај за 21.03.2019. године

Извештај за 20.03.2019. године

Извештај за 19.03.2019. године

Извештај за 18.03.2019. године

Извештај за 15.03.2019. године

Извештај за 14.03.2019. године

Извештај за 13.03.2019. године

Извештај за 12.03.2019. године

Извештај за 11.03.2019. године

Извештај за 08.03.2019. године

Извештај за 07.03.2019. године

Извештај за 06.03.2019. године

Извештај за 05.03.2019. године

Извештај за 04.03.2019. године

Извештај за 01.03.2019. године

Извештај за 28.02.2019. године

Извештај за 27.02.2019. године

Извештај за 26.02.2019. године

Извештај за 25.02.2019. године

Извештај за 22.02.2019. године

Извештај за 21.02.2019. године

Извештај за 20.02.2019. године

Извештај за 19.02.2019. године

Извештај за 18.02.2019. године

Извештај за 14.02.2019. године

Извештај за 13.02.2019. године

Извештај за 12.02.2019. године

Извештај за 11.02.2019. године

Извештај за 08.02.2019. године

Извештај за 07.02.2019. године

Извештај за 06.02.2019. године

Извештај за 05.02.2019. године

Извештај за 04.02.2019. године

Извештај за 01.02.2019. године

Извештај за 31.01.2019. године

Извештај за 30.01.2019. године

Извештај за 29.01.2019. године

Извештај за 28.01.2019. године

Извештај за 25.01.2019. године

Извештај за 24.01.2019. године

Извештај за 23.01.2019. године

Извештај за 22.01.2019. године

Извештај за 21.01.2019. године

Извештај за 18.01.2019. године

Извештај за 17.01.2019. године

Извештај за 16.01.2019. године

Извештај за 16.01.2019. године

Извештај за 14.01.2019. године

Извештај за 11.01.2019. године

Извештај за 10.01.2019. године

Извештај за 09.01.2019. године

Извештај за 08.01.2019. године

Извештај за 04.01.2019. године

Извештај за 03.01.2019. године

Извештај за 31.12.2018. године

Извештај за 28.12.2018. године

Извештај за 27.12.2018. године

Извештај за 26.12.2018. године

Извештај за 25.12.2018. године

Извештај за 24.12.2018. године

Извештај за 21.12.2018. године

Извештај за 20.12.2018. године

Извештај за 19.12.2018. године

Извештај за 18.12.2018. године

Извештај за 17.12.2018. године

Извештај за 14.12.2018. године

Извештај за 13.12.2018. године

Извештај за 12.12.2018. године

Извештај за 11.12.2018. године

Извештај за 10.12.2018. године

Извештај за 07.12.2018. године

Извештај за 06.12.2018. године

Извештај за 05.12.2018. године

Извештај за 04.12.2018. године

Извештај за 03.12.2018. године

Извештај за 30.11.2018. године

Извештај за 29.11.2018. године

Извештај за 28.11.2018. године

Извештај за 27.11.2018. године

Извештај за 26.11.2018. године

Извештај за 23.11.2018. године

Извештај за 22.11.2018. године

Извештај за 21.11.2018. године

Извештај за 20.11.2018. године

Извештај за 19.11.2018. године

Извештај за 05.-09.11.2018. године

Извештај за 29.10.-02.11.2018. године

Извештај за 22.-26.10.2018. године

Извештај за 15.-19.10.2018. године